pencarian sponsor..... kamimi

 
 
copy paste dr belog kamimi

Pencarian sponsor!

Mulanya blog ni sekadar nak simpan tutorial yang diguna pakai dalam blog utama. Tapi bila dah explore coding, jadi terminat nak buat editing blog di samping cari income sampingan. Lagi-lagi bila tak bekerja. Jadi, masa banyak dihabiskan di rumah iaitu di depan laptop! HAHA
So, jom lah. Kamamimi nak buat satu giveaway sempena pembukaan blog Kamamimi ini kepada public. Tapi Kamamimi nak cari sponsor. Harap ada yang sudi nak sponsor  >_____<
Kelebihan jadi sponsor
Follower laman sosial bertambah.
Like fanpage bertambah
Trafik meningkat.
Dapat bagi orang rasa produk korang. Nanti mungkin penerima akan buat review.
Syarat sponsor boleh mintak
Follow blog dan laman sosial
Like fanpage
Add google +
Letak dalam bloglist 
Review blog oleh Cahaya Alam Maya / Kasut Kusut [3 je]
p/s: Blog kena ada follow button. Kalau tak ada, nak jadi sponsor pun boleh. Tapi nanti follower tak bertambah lah.
Barang yang boleh disponsor
Bloglist [5 orang sahaja]
Review blog
Barangan post
Barangan blog
Topap
Harap yang nak sponsor jujur ye. Pengurusan hadiah semua pihak sponsor yang akan tanggung. 
Sesiapa yang sudi nak sponsor, pm Kamamimi dekat sini yee. KAMAMIMI
Beserta butiran :
 Nama : kemanyerla
Barang yang nak sponsor :wide shawls dan half moon
Untuk berapa orang : 6 helai
Syarat : (max 3) 
Link blog : http:www.ayoikema.blogspot.com


p/s: diharapkan semua sponsor follow blog Kamamimi dan like fanpage Kamamimi untuk tahu lebih lanjut update giveaway yang akan berlangsung ni.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...