Majlis Konvokesyen Pra Sekolah

 
 
18.11.2014 ada majlis konvokesyen kakak dengan angah, dahlah bagitahu malam sebelum tu tak pepasal kena ambil emergency cuti. hahaha...anak punya pasal. cuti omak korang ini abes kek korang jer la kan...omak ko dah melalut ni..
 
berbalik pada majlis konvo tu, kakak telah mengakhiri pra sekolah dan ini bermakna kakak tahun depan darjah 1....darjah 1...cepat sangat masa berlalu. anak aku dah nak sekolah. Angah ade setahun lagi Pra sekolah. beza umo pun setahun jer... masa majlis tu dier org takde la dapat award2 best pun.. it's ok anak.  

so aku sajikan gambar sepanjang majlis tersebut.














kakak taknak bergambar alasan kakak "sakit perut" so tak banyak gambar kakak. dier org dapat beg sekolah nga sijil yo...hahaha.. kakak dah pandai membaca, mengira pun ok lah cume duit syiling yo tak berape nak pandai lagi. Angah plak dah kenal semua huruf dan tengah belajar mengeja dan mengira.. but da way god job anak anak...semua pandai berdikari...gajin study sendiri sendiri...kakak time kasih sebab tolong ibu ajar angah. Angah pun time kasih sebab gajin study.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...