klik je, kumpul point leh redeem adiah

 
 
aku nk kongsi ngan korang rini, mengenai satu lagi WhoHAA. 
 
about WhoHAA, aku citer skit k..bg korang klear.WHoHAA satu program di mana member boleh mendapat point untuk meredeem produk atau servis dengan hanya faham key messager daripada seponser. Free je kalo korang nk join. tp kena sign up dulu. 

KLIK SINI UNTUK REGISTER

http://www.whohaa.com/register?referral=38908

korang bukak je, register dah bleh setat klik kat earn point. klik sini.
pastu korang bleh pilih seponsor-seponsor yang ada...aku pilih semua hahaha....kumpul jer bebyk mana yang korang suke.aku nyer lom byk lg, baru jer setat. so korang leh la g kat KLIK SINI nak tgk ape yang beleh diredeem. banyak woooo.. macam2 ada.

k la bye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...