Tolong rekemen skit....

♥Memalam buta aku update belog...ermm nak citer pasal aper ek..... ader yang belum faham ker.makner 'choi' tue leh la klik kat situ. Korunk baca dan fahamkan betulbetul makne perkataan tue. Jangan digunakan, dilontarkan, ditulis @ aper2 yang berkaitan dengan perkataan tersebut..ok korunk2....hahaha...sesaje ingatkan balik.....

♥Skrg nie aku ader masalah problem, tak lame lagi aku dah setat keje balik, aku akan mengupdate blog menggunakan phone aku nie jer. Nak bawak laptop kehulu hilir org kate ape lak nanti keje ke main facebook. Pepaham ler opis kan...orang mengata gamai. Dah msuk topik mengumpat lak....hahaha....aku nie pun leh tahan gak bab2 gosip n mengumpat nie..ishhh...lari topik la pulok..aku sebenarnyer nak taye kalo ader sesaper yg boleh rekemenkan 'powerbank' yang agak2 atau betul2 seswai dengn note 1... (*¯︶¯*).......
♥Aku dah beli yang sebelum nie tak mencukupi utk memenuhkan bateri dan tetibe jer rosak lnsun xleh pakai. Jangan tye kenape....
Hehehe.....so ader sesaper leh rekemen kan x powerbank utk note 1.
♥Ader satu lagi nak shared ader satu web whohaa. Kite leh redeem barang selepas dapat point yang ditarget. View ads..jawab soalan, shared ngan member...leh dpat lagi banyak point. Kalo nak tau detail leh klik isini. Ermmm aku pun baru jer reg. So blom dpt redeem ape2 lagi. So alang2 nk dpt barang free aku ajak korunk2 sekali besama2....tak salahkan....kongsi2...
♥k la....mata dah mengantuk budak kecik nie dah lena....so aku pun nk tido....
Ta da xoxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...