begitula awan nano...no no...


aku seronok bile diumumkan hafiz sebagai pemenang vokal terbaik dan awan nano sebagai lagu paling juara la pada AJL 26 mlm td...sory lak ek...kang kate aku x mengikuti perkembangan dunia hiburan lak...

bagi aku lagu tu seswai dengan penyayi dan M Nasir/Budi Hikayat telah mencipta sebuah lagu yang betul-betul indah.   hehe... kalo korunk igt balik lirik lagu tu..kan menyentuh kalbu...sedap jer dengar...senang nak fham..persembahan pun simple jer...tak yah membazir-bazir...wat asap bebyk dh nampak macam awan nano dah...hahahaha..baju tshirt ngan suar cap pasar mlm jer kot....hebat betul idea diorg ni...kang wat sesimple org kata aper lak...wat grand-grand org kate membazir..semak...macam-macam la...tp apa yg penting lagu tu mmg best...ok la ini lirik lagu Awan nano...hayatilah ek...nyanyi sendiri..lirik aku kasi...



Lagu Awan Nano


Lihat ke arah sana
Serakan warna dan berarakan
Awan
Pabila terik panas
Segera hadirnya memayungi diri

Pabila kau dahaga
Sesegera turun hujan melimpahkan kasihnya
Pabila kau katakan
Akulah awan itu yang kau mahu

Begitulah awan nano
Setia melindungi diri
Tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu

Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai jejarimu

Kasihnya
Kasih tiada banding
Setia tiada tara
Bagaimanapun jua

Awan kekasih sebenarmu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu

Lihat diriku ini
Yang sesekali pernah kau bagaikan awan
Sehingga tak mungkin terlupa
Berikan belas sedari dulu

Sehingga tak mungkin termampu saksi
Setitis pun air matamu kasihku
Sehingga kau katakan
Akulah awan itu yang kau rindu

Akulah awanmu yang sedia
Melindungi dirimu tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu

Akulah awanmu yang sering kau rindu
Dan tak terduga hadirmu walau tak tercapai jejarimu

Kasihku
Kasih tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua
Aku pelindung dirimu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu

Begitulah awan nano
Setia melindungi diri tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu

Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai jejarimu

Kasihku
Kasih tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua
Aku pelindung dirimu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...