kalo Digi ok x?

sekarang kan berlumba-lumba syarikat telekomunikasi ni wat macam-macam plan untuk tarik pengguna, aku wat masa ni masih setia dengan celcom...tapi tengah usha kot-kot ader yg lagi best... ko orang ade pendapat x...pendapat anda amat diperlukan....wat mase ni aku pakai plan 5+1 celcom...xda aper pun yang best...adiah free pun x nmpak bayang....bile taye asik suro g  center.. dier org igt aku ni ader ker masa nk g center jer nak usha promotion dier org...penat....tp aku dah usha satu plan baik dr digi


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...