ceciter janda...

ada la dua orang janda nie berkawan baikkk... sorang janda yang baik (tak penah bawak lelaki balik) n sorang janda kureng baik... k la...yang baik namanya Lis n yg kureng baik tue namanyer White2lips ....every weekend, mesti ader jer si white2lips tue bawak jantan balik...ish ish ish... si lis nie buat derkkk jer la....nak bawak jantan lik takut dosa hahahahahahah nak dijadikan citer,every end of month diorang nie pegi la clinic utk periksa ,manala tau ngandung kerrr... heheheheh so..bila doctor dah check dua org janda nie... doctor nie telah TERTUKAR result diorang nie...doctor tu mengesahkan yang Lis pregnant n si white lak yang tak pregnant... lis siap bantah g keputusan doctor tue,"mana boleh camni doctor... white yg selalu bawak lik jantan,camna lak saya leh ngandung..? saya duk umah jerrr!!! kata Lis bengang... si white tu pun tergelak sakan la...baru dia tau si lis ni diam² ubi berisi padahal result diorang tertukar... sampai je kat umah ..si lis nie terus ke peti sejuk and amik sesuatu dalam peti sejuk...sambil membuang benda tu dalm lonkang n jerit, "tak guna punya timun...selama ni aku percayakan ko!!" hahahahahaahahahahahahahaha

ps:baik...baik ader makna tue...hahaahahahahah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...