story semalam....


as salam...sabtu dan ahad aku sudah berlalu dan macam seperti ari2 ahad yang lain...gitu2 jer...sebagai seorang perempuan yang bergelar isteri dan ibu...mmm..fham2 la...tapi minggu ni xder operasi besar-besaran sangat bab mengemas ni..hanya wat aper yg patut jer....itu pun x...ari sabtu dh kuar awal pagi g jejalan ngan family..konon-konon nak carik pendrive baru, kat terminal one seremban...ader matta fair....rupa-rupa nyer matta fair travel untuk orang yang nk jejalan dpt baucer diskaun...abes dh sampai parking dah bayo..kena la jalan...che tiqah dh tersengih macam gambo di atas sebab excited berjalan-jalan...penat sih nak kejo 2 budak kecik ni....bukan penat window shoping tapi penat nak mengikut kerenah dier orang...

lepas tu pegi la econsave beli barang keperluan rumah...tgk sayur..ikan..ayam..santan..sabun mandi ...dan macam biase tak dapat pun teliti bebetul barang yang dibeli..sbb anak-anak aku ni wat ragam....pergh...yang abah dier pun naik angin tgk perangai memasing....yang si kakak nak itu...nak main kat situ la...nak pancing ikan keli dalam kotak 2 la....isishhhhhh...penin kapla...cmner nak pilih barang ni..yg si adik dh pandai x nak duduk dalam troli ..nak turun ikut kakak...pusing belakang kakak dh ilang...ambik masa lak nk carik.....so dpt beli beberapa barang sahaja...

lepas tu singgah makan....kat situ pun dier orang wat perangai..main ais la...berebut makan la...nagis la....pergh tercekik ibu nak makan....lepas makan balik umah....sampai umah mandi kan anak-anak....buatkan susu..nak dier org terus tido...n aku pun ter tido gak.....penatzzzz giler....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...