begong tui....

as salam....selamat pagi kengkawan.....ape pun tak boleh...hehehe..balik keje petang semalam macam biase la aku kan balik naik bas..sesampai nyer aku kat sana...aku pangil tukang jual tiket tu along...dah lame kan kenal...nk dekat 4 tahun aku ulang alik..tetibe along cakap tiket tak print lagi...aaaa sudah..aku taye sape driver..masuk alor gajah x????along jawab 'masuk...dak sudir yg bawa ari ni'...ok la...aku pasrah la nak wat cmner.....along jawab'brodband wat hal la kul 2 td''...aku taye lagi naper x print awal2...bkn dak gee (kwn yg sesame naik bas) dh tpon pagi-pagi .ker?'dier diam x leh nak jawab..muker mmg nampak mengaku salah...aku ty lagi' bas ader kosong x?' dier jawab " ader"...

bas pun sampai..lambat lak tu..kul 5.15 ptg....aku ngan member aku pun naik la cm biasa...sbb along suro kiter org naik....driver bas tu dh ckp ader 2 kusi jer lagi yang kosong..so aku igt utk aku n kwn aku la...guper2 nyer ader org dh siap2 beli tiket..aku n kawan aku kene la turun sbb tiket xder n kusi oun xder yang kosong...pergh...malu sih..dah naik...kene turun balik...itu yang aku angin tu...MALU tau...

aku x kisah la naik bas kul 6 ker...kene naik bas berenti-renti kat tampin-sban...tp pasai MALU tau..dah naik kene turun la balik....x Malu ker....iiiieeeeiieieie..geram...begong tul la...sampai lak kat sban...adik aku dah kuar jumpe kwn..so x der yg jemput aku...kena lagi aku..naik la teksi..yang dh mmg tau mahal...perghh....sakit ati ni....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...