BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri ini ..

 

ari ni..untuk kali pertamanyer aku join contest dlm dunia blogger ni....blog BEN ASHAARI yg meletup...ko org mesti tau nyer la kalo ko org blogger tegar....ok...contest kali psl Bro Ben nk mengejas setiap blog list beliau. so Dier nk bg peluang kat kiter2 ni blogger br mempromote kan diri..tp ko org kene wat cmni...

pertama..wat satu entri Tajuk BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri ini ..


kedua kena jawab soalam2 ni bwh ni....
Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..
1 @ 2 kali seari mengikut kerajinan n jumlah entri yg telah dipublish sebyk 112 post termasuk entri ni...sy jarang wat entri skrg ni kos lappy pecah...n pung wat kt opis time rehat...hehehe

Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..
sbb blog BEN AHAARI meletup doh..senang nk promotekn diri kt sini. n BEN ASHAARI byk wat contest.sy lak br jer 2 ari jer kot folllow blog ni...itu pun tau dr blogger lain.Bro jugak byk memberi info2 yg best2 gak...(sy x hipokrit)

Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
Sy akan trus mbuat entri br....n wat cm BEN ASHAARI tolong promote blogger br ke dunia blogger tegar...Tiru cm Bro Ben ASHAARI la sp lg....

sy x kisah kalo Bro singkirkan sy lps 3 bulan..hehehe...cm undi terkeluar lak...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...